Exclusieve Italiaanse wijnen

Bij de gemiddelde wijnspecialist kunt u wel lekkere wijnen kopen, maar koopt u niet hele bijzondere kwaliteitswijnen. The Wine Connection doet dit iets anders. Wij verkopen niet alleen hoge kwaliteit wijn, maar bieden ook enkel exclusieve Italiaanse wijn aan. Heerlijke wijnen waar u echt van kunt genieten en die interessant zijn om mee kennis te maken.

Bekijk ons assortiment
Toscane
Alle wijnen

DE BESTE WIJN UIT ITALIë

Er zijn tientallen verschillende wijnlanden, maar de lekkerste en populairste wijnen komen zeker uit Italië. Ben je ook een groot liefhebber van Italiaanse wijn en zoek je de beste wijn uit dit populaire wijnland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk de beste wijn uit diverse delen van Italië als Toscane, Piemonte, en Veneto.

Gerenommeerde Italiaanse wijnhuizen

De wijn die wij verkopen, importeren wij rechtstreeks bij diverse gerenommeerde Italiaanse wijnhuizen. Denk hierbij aan wijnproducent Cerbaiona, maar ook aan wijnproducent Cupano en Podere Le Ripi. Deze wijnhuizen produceren niet alleen wijnen die lekker smaken, maar die ook goed beoordeeld worden door internationale wijncritici. The Wine Connection verkoopt namelijk vrijwel alleen kwaliteitswijnen met een goede tot uitstekende beoordeling van wijnspecialisten als Robert Parker, James Suckling en Monica Larner.

Een wijnproeverij met gerenommeerde en heerlijke wijn uit Italië

Wil je de wijn van The Wine Connection niet direct aanschaffen, maar wil je de wijn liever eerst proeven? Dan is dit zeker mogelijk. Je kunt namelijk ook bij ons terecht voor een wijnproeverij. Niet alleen lekker, maar ook erg leerzaam en zeker interessant voor mensen die meer te weten willen komen over wijn. En spreekt een bepaalde wijnsoort je in het bijzonder aan? Dan kun je uiteraard direct een bestelling aan ons doorgeven. 

Wil je meer weten over ons grote assortiment met wijn uit Italië of over onze wijnproeverij? Neem dan eenvoudig online contact met ons op, zodat wij al je vragen kunnen beantwoorden.