Italiaanse wijnen VAN DE BESTE WIJNHUIZEN

In Italië wordt jaarlijks bijna 48 miljoen liter wijn geproduceerd en het is daarmee de grootste wijnproducent ter wereld. Er zijn dan ook heel veel wijnproducenten. The Wine Connection selecteert de pareltjes hieruit en importeert alleen de beste wijnen voor de Nederlandse markt. Deze kwaliteitswijnen staan internationaal veelal hoog aangeschreven, maar zijn in Nederland zeldzaam of niet verkrijgbaar. Deze unieke wijnen zijn nu ook in Nederland via The Wine Connection eenvoudig te bestellen.

Bekijk ons assortiment
Emilia-Romagna
Alle wijnen

De verschillende wijnhuizen van The Wine Connection

The Wine Connection importeert wijn van diverse wijnproducenten. Denk hierbij aan wijnhuizen als Cerbaiona en Cupano uit Montalcino Italië. Beide wijndomeinen produceren de kwaliteitswijnen Brunello di Montalcino en Rosso di Montalcino.

Enkele andere wijnproducenten waarvan wij wijn importeren zijn Podere le Ripi, Tenuta di Trinoro en Montemercurio. Alle kleinschalige wijnproducenten die met passie wijn produceren en die gaan voor absolute kwaliteit. De wijnen komen daarnaast op biologische en soms zelfs op biodynamische wijze tot stand. Liefde voor het land waar de wijngaarden zich bevinden en het product staan hoog in het vaandel. 

The Wine Connection heeft regelmatig persoonlijk contact met de producenten en blijft op de hoogte van ontwikkelingen door diverse wijnbeurzen in Italië te bezoeken.

Goed beoordeeld door diverse wijncritici

De kwaliteitswijnen die wij verkopen, worden veelal als goed tot uitstekend beoordeeld door gerenommeerde wijncritici en wijnliefhebbers en verdienen het om ook in Nederland bekendheid te krijgen. Via onze webshop kan iedereen genieten van deze heerlijke wijnen.

Wijnproeverijen met kwaliteitswijnen uit Italië

Door een wijnproeverij te organiseren, kun je veel leren over de wereld van wijn. The Wine Connection organiseert regelmatig leerzame (en leuke) proeverijen met de beste wijn uit Italië. Tijdens een proeverij leer je niet alleen meer over wijn, maar kom je er ook achter welke wijn je lekker vindt en welke bij je past.

Heb je vragen over The Wine Connection, ons assortiment of het organiseren van een wijnproeverij? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden alle vragen graag, maar wij kunnen ook meer vertellen over ons assortiment in het algemeen of over een specifieke wijn in ons assortiment.

Wijnproeverij