Biologische wijnen uit Italië

De Italianen kunnen niet alleen heerlijke gerechten maken, maar staan ook bekend als ervaren en zeer kundige wijnproducenten. In Italië zijn enkele van de beste Europese wijnhuizen te vinden, waar The Wine Connection de lekkerste wijnen vandaan haalt. Al onze wijnproducenten gaan zorgvuldig met het milieu om. Daarbij is een groot deel van onze wijnen biologisch. Deze drink je niet alleen omdat ze op een verantwoorde manier zijn gemaakt maar vooral ook om de pure smaak van de lekkerste wijn te kunnen proeven. 

Vind hieronder de wijnen van wijnboeren die op biologische wijze hun wijn maken en waar de omringende natuur juist een belangrijke bijdrage levert aan de smaak. 

Bekijk ons assortiment
Biologische wijnen uit Italie
Alle wijnen

Biologische wijnen zijn wijnen die geproduceerd worden zonder gebruik te maken van chemische middelen, zoals ongediertebestrijdingsmiddelen en gewasbeschermingsmiddelen. De biologische wijnen die wij verkopen, zijn afkomstig van kleine wijnboeren. Zij houden zich niet bezig met massaproductie, maar bewerken met liefde en passie hun wijngaarden om biologische en zelfs biodynamische wijnen te produceren. Er worden meestal geen machines gebruikt om de druiven te plukken, maar de beste druiven worden handmatig geplukt om de lekkerste wijnen te maken.

Biologische wijnen zijn niet alleen beter voor het milieu, maar smaken bovendien extra puur en lekker door het pure productieproces.

Proef deze mooie en unieke wijnen die ook door gerenommeerde wijncritici hoog gewaardeerd worden. 

DE LEKKERSTE ITALIAANSE WIJN BESTELLEN

Wil je de lekkerste Italiaanse wijnen serveren tijdens de borrel, een stijlvolle diner of een feestje? Bestel dan een of meerdere van onze biologische Italiaanse wijnen. Je kunt rode wijnen bestellen, maar ook witte wijnen, roséwijn en/of meerdere soorten wijn. Meer weten over een product in ons online assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.